Od Bojana Smiljanić December 8, 2022 U Predstavljanje

Usluge & Cenovnik

XXI vek nam je doneo nove, modernije i jednostavnije načine poslovanja. Kojim god poslom da se bavimo, bitno je da budemo vidljivi na internetu i dobro pozicionirani na Google-u. Ukoliko ste se odlučili da napravite sajt i tražite osobu koja će da osmisli kreativan sadržaj za Vaš sajt ili da napiše interesantne tekstove na temu po Vašoj želji, pišite mi na e-mail adresu bojana_kreativnopisanje@yahoo.com.

U slučaju da Vam treba promocija nekog Vašeg proizvoda ili usluge, knjige, firme, odmarališta i sl., promotivne tekstove pišem prema Vašim uputstvima i stilom koji izaberete. Tekst može biti u obliku klasičnog promotivnog teksta ili u obliku native advertising teksta, oglasa, slogana, šaljive rime…

Saradnju možemo ostvariti i ukoliko poželite da nekome poklonite personalizovanu pesmu ili želite da neko napiše pesmu o Vama.

Ako imate kućnog ljubimca kojeg mnogo volite, možete Vaše prijateljstvo da ovekovečite putem pesme o danima koje ste proveli sa njim.

Ukoliko imate dara za pisanje, mogu da prekucam i uredim Vaše tekstove za štampanu ili e-knjigu.

Javite mi se ako Vam je potreban neko da prekuca ili uredi Vaš diplomski, seminarski, maturski rad, prezentaciju, ugovor, promotivni materijal, promotivnu štampanu ili e-knjigu i sl.

Možemo se dogovoriti i ako Vam treba transkripcija audio ili video materijala.

Tekstove po želji kucam na ćiriličnom ili na latiničnom pismu.

Moje portfolio radove možete pogledati na sajtu u odeljku Moji radovi i na blogu koji se nalazi u sklopu sajta. Cenovnik za navedene usluge možete pogledati u nastavku teksta.

Ako imate nekih dodatnih pitanja ili želite da započnemo saradnju, pošaljite mi poruku na e-mail adresu bojana_kreativnopisanje@yahoo.com. Nakon što stupimo u kontakt, o detaljima posla možemo da se dogovorimo i putem telefona.

Cenovnik:

Cenovnik